Beleidsregels

Huisdieren bij navraag – bij verhuur +1 maand zijn vissen sowieso toegestaan ☺

Roken, feesten of evenementen zijn niet toegestaan

Inchecken kan op elk moment na 15:00 en uitchecken moet voor 11:00

Een volledige restitutie bij annulering is mogelijk binnen 48 uur na het reserveren

Schoonmaakkosten worden altijd terugbetaald, als de reservering voor aankomst geannuleerd wordt.

Accommodatiekosten (het totale nachttarief dat je moet betalen) worden zoals hieronder beschreven onder bepaalde omstandigheden terugbetaald.

Als er een klacht is van een van de partijen, moet wanderful.home binnen 24 uur na het inchecken op de hoogte worden gesteld via booking@wanderfulhome.be

Een reservering is pas officieel geannuleerd wanneer je op de annuleerknop van de annulerings bevestigingspagina klikt.

Voor een volledige restitutie van de accommodatiekosten, moet annuleringen gemaakt worden binnen 48 uur na het maken van je reservering en ten minste 14 volle dagen vóór de lokale inchecktijd (of 15.00 uur als er geen specifieke tijd is aangegeven).

Voor een restitutie van 50% van de accommodatiekosten moet je zeven dagen vóór de lokale inchecktijd annuleren, of voor 15.00 uur als er geen specifieke tijd is aangegeven. Gebeurt dit niet, dan ontvang je geen restutitie. Als je bijvoorbeeld op vrijdag incheckt, moet je de voorafgaande vrijdag vóór de inchecktijd annuleren.

Als de gast minder dan zeven dagen van te voren annuleert, of besluit om na het inchecken eerder te vertrekken, dan worden de niet-verbleven nachten niet terugbetaald.